24.10.2024
Новини

Нещадна хвороба забрала життя викладача Тернопільського коледжу

Ще одна печальна звістка сколихнула мистецьку спільноту Тернополя. “Терміново” уже повідомляло про передчасну смерть випускниці мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької Олени Левенець. І знову втрата – на 65-ому році життя у вічність відійшов викладач навчального закладу Володимир Мукомела. 

“Колектив Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької з глибоким сумом повідомляє, що завершив своє земне життя колега, викладач, багаторічний заступник директора з виховної роботи Володимир Михайлович Мукомела.

Нещадна хвороба забрала життя мудрого, виваженого, висококваліфікованого педагога та фахівця.

Володимир Мукомела був спеціалістом вищої категорії, викладачем-методистом, відмінником народної освіти. У коледжі викладав такі предмети як всесвітня історія, географія, безпека життєдіяльності, захист України.

Народився 4 липня 1960 року на Борщівщині. Закінчив історичний факультет Кам’янець-Подільського державного педагогічного інституту, з вересня 1985 року працював у мистецькому коледжі.

Викладацький та студентський колективи висловлюють щирі співчуття родині, друзям, колегам. Нехай Господь прийме його душу у Царство Небесне, де праведні спочивають…

Панахида відбудеться завтра, 23 липня, о 12.00 в церкві Св.Михаїла (вул.15 квітня). Чин похорону — о 13 год на Микулинецькому кладовищі.

Вічна пам’ять…”, – пишуть у коледжі.

Перейти до панелі інструментів