20.09.2024
Новини

Тернопільські поліцейські здійснили мрію 4-річного Іллі, тато якого захищає Україну з 2014 року

Чотирирічний Ілля з Тернополя захоплюється роботою правоохоронців. Його дитяча мрія стати поліцейським здійснилася, хоч і лише на один день. Батько, який з 2014 року захищав Україну від ворога та отримав поранення, знаючи про бажання сина, звернувся до керівника поліції Тернопільщини Сергія Зюбаненка із проханням зробити хлопчику особливий сюрприз у день його народження. Відповідь не змусила себе довго чекати – працівники поліції охоче погодилися здійснити мрію маленького тернополянина, – розповідають у пресслужбі поліції Тернопільщини.

Вчора на святкування до будинку Іллі приїхав справжній поліцейський автомобіль з мигалками. Хлопчика та його маленьких гостей привітали подарунками працівники поліції. Дитині вручили сувеніри, поліцейську кепку та усім присутнім роздали світловідбиваючі браслети. Також діткам розповіли про роботу в поліції та дозволили сісти за кермо службового авто.

«Я хочу бути поліцейським», – сказав Ілля. Цей день для нього став справжнім святом. Його посмішка та щасливі очі стали найкращою подякою для правоохоронців.

Дитячі мрії повинні здійснюватися. Бажаємо, щоб усі задуми маленького Іллі стали реальністю. Пам’ятаймо: навіть найменший добрий вчинок може стати початком втілення великої мрії.

Перейти до панелі інструментів