24.10.2024
Новини Промо

Яку сумку вибрати стильному чоловікові: тренди міської моди

Якщо ви досі носите потрібні речі в кишенях чи всюди ходите зі спортивною сумкою, саме час позбутися цієї звички. Пропонуємо модну і практичну альтернативу: чоловічі шопери й тоути, компактні сумки через плече та рюкзаки. Ці моделі посідають перші місця у списку функціональних аксесуарів 2024 року. Преміальний магазин чоловічих сумок пропонує безліч моделей — на будь-яку подію життя, смак і бюджет. Оглянемо кілька цікавих пропозицій від Bally, Rag & Bone, Maison Margiela, Barbour, Crash Baggage, Riot Division, American Tourister та інших лідерів сучасної фешн-індустрії.

З огляду на потреби

Фірмові аксесуари виведуть ваш особистий стиль на новий рівень. Сміливо експерементуйте з яскравими кольорами та ефектними принтами — якщо не боїтеся виділятися. Віддайте перевагу класичним фасонам і формам — коли звикли робити ставку на практичність і зручність. Зрештою, забудьте про повні кишені та насолоджуйтесь тим, що ключі, гаманці, гаджети та інші потрібні дрібниці завжди в одному місці. Головний тренд нинішнього сезону — орієнтація на комфорт. У моді одночасно об’ємні та компактні моделі.

Якщо шукаєте максимально містку сумку

Виходите з дому зранку, а повертаєтесь пізно ввечері? Напевно, мусите мати із собою купу речей. Звісно, спортивну форму чи судочки з обідом по кишенях не поскладаєш, але й носити одразу кілька сумок — ідея не з кращих. Вибирайте об’ємний аксесуар, бажано з кількома відділеннями. Наприклад:

  • Division Tote від Rag & Bone;
  • FOX HEAD TOTE BAG від Maison Kitsune;
  • Civil Sacoche від Riot Division.

А для змінного взуття замовте текстильну Crash Baggage.

Коли треба звільнити руки

Якщо ви багато рухаєтеся (пішки або на транспорті), руки завжди мають залишатися вільними. Порятунок — поясні сумки. Попри компактні розміри, більшість має по декілька відділень всередині і зовнішні кишені. Залежно від особливостей крою, їх можна носити:

  • на поясі;
  • через плече;
  • за спиною.

Подібні моделі представлені у колекціях M-TAC, Dickies, Rains, Riot Division, Rapha, Etudes, Hugo. Колірна гама розмаїта: від стриманих чорного, сірого, бежевого до яскравих червоного і помаранчевого.

Та ж функція, але інший вигляд

Ще один безпрограшний варіант для міста — рюкзаки. Ті, хто працює віддалено, оцінять моделі з цупким корпусом та щонайменше двома відділеннями, адже в таких зручно носити гаджети. Втім, до замовлення доступні й аксесуари невеликого розміру. Для сонцезахисних окулярів, смартфона та документів цього більш ніж достатньо. Ознайомтеся з пропозиціями від:

  • Crash Baggage;
  • Ripndip;
  • Rapha;
  • Ambush;
  • Riot Division.

Деякі з них — трансформери, тобто носити їх можна по-різному залежно від ситуації, наприклад, за спиною чи на плечі.

Перейти до панелі інструментів