20.09.2024
Новини

У Кременці підліток пошкодив фасад інклюзивного центру. Відео

У Кременці підліток пошкодив фасад “Інклюзивно-ресурсного центру”. Про прикрий інцидент розповіли у міській раді. Також обіцяють найти зловмисника, адже його дії зафіксувала камера спостереження.

“Інклюзивно-ресурсний центр – це установа, яка створена з метою реалізації права дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, в тому числі у закладах професійної (професійно-технічної) освіти та інших навчальних закладах, які забезпечують здобуття загальної середньої освіти.

Нещодавно стався прикрий випадок, під час відпочинку на території ІРЦ один із групи підлітків пошкодив утеплення фасаду установи. Ремонтні роботи якої були зроблені за кошти платників податків нашої громади.

 

Попри воєнний стан в Країні Кременецька міська рада і вся наша громада спільно з міжнародними громадськими організаціями завжди допомагає дітям та молоді з особливими освітніми потребами.
Особа, яка здійснила правопорушення обов’язково буде встановлена та притягнута до відповідальності”, – зазначають у міській раді.

На жаль, такі прикрі випадки не рідкість. Біля Кременецького ІРЦ часто збирається місцева молодь, після чого залишає то сміття, то різні пошкодження.

Перейти до панелі інструментів