20.09.2024
Новини Промо

3 вітамінних комплекси для краси від українського бренду Perla Helsa

Підтримувати красу та здоров’я шкіри й волосся з віком стає усе складніше. Однак у цьому можуть допомогти вітамінні б’юті-комплекси, розроблені спеціально для покращення зовнішнього вигляду та уповільнення процесів старіння. Такі комплекси розробляє український бренд вітамінів і дієтичних добавок Perla Helsa. Виробник пропонує на вибір три комплекси для краси. Розглянемо докладніше особливості кожного продукту.

Комплекс для краси Full of Beauty

Комплекс Full of Beauty розроблено для поліпшення стану шкіри та волосся. До комплексу входять три компоненти: морський колаген, Омега-3 з тріски та вітамін D у різному дозуванні залежно від потреб конкретної людини (2000 IU або 5000 IU).

Морський колаген підвищує пружність шкіри, розгладжує зморшки, відновлює шкіру при опіках, ранах і постакне, запобігає випадінню волосся, зміцнює нігті та стимулює їхній ріст. Жирні кислоти Омега-3 стимулюють ріст волосся, зменшують його випадіння, допомагають боротися з постакне. Вітамін D бере участь у формуванні нових волосяних фолікулів, надає шкірі сяяння та пружності, захищає її від сухості.

Комплекс Beauty Age

Комплекс Beauty Age розроблено для підтримки краси та молодості зсередини. До його складу входять морський колаген і сквален. Після 25–30 років вироблення природних колагену та сквалену сповільнюється, водночас потреба в них не зникає, тож додатковий прийом цих компонентів стає особливо необхідним.

У комплексі Beauty Age морський колаген відповідає за підтримку зволоження та пружності шкіри, зменшення кількості зморшок, укріплення волосся та нігтів, поліпшення метаболізму та роботи шлунково-кишкового тракту. Сквален, у свою чергу, насичує клітини киснем і підтримує захисний бар’єр шкіри. Також він зволожує шкіру, пришвидшує процеси регенерації, бореться з ознаками фотостаріння, захищає від УФ-випромінювання.

Бокс Perla Helsa х Smartass

Унікальність цього комплексу полягає у тому, що він поєднує добавки для підтримки краси і здоров’я зсередини та тренувань для поліпшення фізичного стану. Комплекс містить три ефективні добавки: морський колаген, Омега-3 із тунця та вітамін D 2000 IU. Ці компоненти важливі для загальної підтримки організму, краси шкіри, нігтів і волосся, здорового сну, хорошого настрою, зміцнення імунітету.

А ще Perla Helsa х Smartass Бокс дарує сертифікати з необмеженим терміном дії на будь-які 10 тренувань у Smartass. На вибір доступно понад 30 напрямів: йога, бокс, фітнес, барре тощо. Тренування доступні в залах Києва та Харкова.

Як вибрати свій комплекс для краси від Perla Helsa?

Перед вибором вітамінів і добавок важливо звернутися до свого лікаря за консультацією. Враховуючи особливості здоров’я конкретного пацієнта, терапевт порадить той чи інший комплекс вітамінів. Також за потреби він може призначити аналізи, щоб визначити, чи є дефіцит певних вітамінів і мікроелементів та в якому об’ємі. Це, зокрема, дасть змогу визначити і дозування вітаміну D.

Під час вибору вітамінного комплексу важливо враховувати і наявність протипоказань. Український виробник Perla Helsa вказує протипоказання в описі кожного свого продукту. Також бренд дає змогу отримати безкоштовну консультацію. Фахівці компанії розкажуть про всі особливості того чи іншого комплексу, порадять, на що звернути увагу, коли є конкретні потреби організму, допоможуть зробити вибір і дадуть відповіді на всі запитання.

Вибирайте свій вітамінний комплекс для краси від Perla Helsa, заручившись підтримкою спеціалістів, щоб почуватися на всі 100%!

Перейти до панелі інструментів