20.09.2024
Новини Оперативно

Дивом ніхто не загинув: біля Кам’янок зіштовхнулися 2 легкові авто, 3 вантажівки і автобус. Відео

Про ДТП повідомляють у патрульній поліції Тернопільщини. На трасі зіштовхнулися легкове авто, фура та автобус. Як попередньо повідомили «Терміново» у пресслужбі поліції Тернопільщини, в автотрощі є постраждалі, але усі живі.

Також у поліції зазначили, що сильно постраждав водій вантажівки, якого затисло у кабіні.

“На автодорозі М-30 Стрий — Ізварине, неподалік села Кам’янки, сталася дорожньо-транспортна пригода з травмованими. Рух транспортних засобів ускладнений.

Патрульні забезпечують реверсне регулювання руху. На місці події працюють усі необхідні служби.

Плануйте маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації”, – йдеться у повідомленні.

Згодом деталі аварії повідомили у пресслужбі поліції Тернопільщини.

Шестеро людей отримали травми різного ступеня тяжкості в результаті дорожньо-транспортної пригоди. Аварія трапилася 10 липня вранці на автодорозі Стрий – Ізварине, неподалік села Кам’янки. У автопригоді зіткнулося шість транспортних засобів. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група,  бригада швидкої та працівники ДСНС.

За попередньою інформацією, вранці на даній дорозі не розминулися автомобілі Renault Duster та вантажівка Iveco. ДТП з матеріальними збитками оформляв екіпаж патрульної поліції. Як наслідок – на трасі утворився дорожній корок.

Черги на проїзд очікував рейсовий автобус Vanhool, в якому перебувало близько сорока пасажирів, та автомобіль Kia Sportage.

“У цей момент дорогою рухався автопотяг MAN. Його водій не встиг загальмувати й вантажівка врізалася в Kia Sportage, – розповідає учасник слідчо-оперативної групи. – Позашляховик за інерцією вилітає на смугу зустрічного руху та врізається у вантажівку Citroën, а автопоїзд, своєю чергою, протаранює ще й фуру та автобус”.

До лікарні потрапили водій автопотяга, неповнолітній пасажир та кермувальник з Kia Sportage, двоє пасажирів з автобуса та пасажир з вантажівки Citroën.

Відео Труха Тернопіль

Перейти до панелі інструментів