23.10.2024
Новини

У Тернополі змінили маршрут одного з найзавантаженіших тролейбусів міста

У Тернополі тимчасово змінено маршрут тролейбуса №10 через ремонтні роботи на вулиці Михайла Грушевського. Зміни стосуються ділянки від перехрестя вулиць Соломії Крушельницької та Білецької до будинку №4 на вулиці Замковій. Про це повідомляють у Тернопільській міській раді.

Новий маршрут тролейбуса №10 від вулиці Збаразької пролягатиме через вулиці Богдана Хмельницького, Руську, Князя Василя Костянтина Острозького, Миколи Пирогова та Миколи Гоголя. Транспорт повертатиме праворуч на міст, оминаючи зупинки “Готель Тернопіль”, “Центр” та “Політехнічний університет”. Тобто тепер, замість заїзду на вулицю Крушельницької, 10-ий тролейбус буде їхати через залізничний вокзал, далі на Руську, а тоді біля ЦУМу повертатиме на Острозького. Далі через філармонію і лікарню №1 виїжджатиме до Політехнічного і повертатиме праворуч на міст.

Як повідомила у коментарі “Терміново” речниця Тернопільської міської ради Мар’яна Зварич, маршрут №10 курсуватиме таким маршрутом, поки не завершиться ремонт. “Про відновлення руху транспорту повідомимо додатково”.

Міська влада закликає мешканців враховувати ці зміни при плануванні своїх поїздок. Рекомендується заздалегідь розраховувати час на дорогу, зважаючи на новий маршрут тролейбуса.

Ці тимчасові зміни впроваджено для забезпечення безперебійного руху громадського транспорту під час проведення необхідних ремонтних робіт у місті.

Нагадаємо, як повідомляли у патрульній поліції Тернопільщини, роботи триватимуть до 14 серпня.

“У зв’язку з проведенням робіт з реконструкції інженерних мереж на вулиці Михайла Грушевського, частково перекритий рух транспортним засобам від перехрестя вулиць Соломії Крушельницької — Білецької до житлового будинку вулиці Замкової, 4.

Про проведення робіт інформуватимуть відповідні тимчасові дорожні знаки”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів