06.10.2024
Новини Оперативно

Вистояв у важких боях, але здолала важка хвороба: Петриків попрощається з воїном Глюзою Володимиром

З глибоким сумом повідомляємо про втрату 54-річного солдата Володимира Омеляновича Глюза, який служив у 35-му окремому стрілецькому батальйоні. Після тривалої боротьби з хворобою його серце зупинилося.

Володимир Омелянович хоробро захищав нашу Батьківщину у важких боях 2023-2024 років. На жаль, тривала недуга виявилася сильнішою за його мужнє серце воїна. Про це повідомляють у 35 окремому стрілецькому батальйоні.

Незабаром тіло Героя буде доставлено до рідного села Петриків Тернопільського району Тернопільської області. Там відбудеться прощання з родиною – дружиною, сином та донькою, а також близькими, побратимами та односельцями.

У цей скорботний час важко знайти слова розради. Втрата близької людини залишає невиліковний біль. Проте нехай світлі спогади про Володимира Омеляновича назавжди залишаться у серцях усіх, хто його знав, любив і поважав.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Схиляємо голови у глибокій скорботі. Нехай душа Володимира Омеляновича знайде вічний спокій.
Вічна пам’ять і слава українському воїну, який віддано захищав Україну та кожного з нас!

Перейти до панелі інструментів