08.07.2024
Новини Оперативно

Авто, в якому загинула школярка, переслідували? У патрульній поліції прокоментували

Останніми днями у соціальних мережах активно поширюється інформація про те, що автомобіль Mercedes, який потрапив у смертельну аварію ввечері 30 червня в Тернополі, нібито переслідувала патрульна машина з увімкненими проблисковими маячками. У цій аварії, нагадаємо, загинула 16-річна Анастасія, а її друзі отримали серйозні травми і перебувають у реанімаціях.

Однак поліція категорично спростовує твердження про те, що за автомобілем хтось гнався.

Начальник управління патрульної поліції в Тернопільській області Богдан Шевчук під час брифінгу 5 липня заявив: “Що стосується переслідування автомобіля патрульними – це неправда. Так, неподалік справді була бригада поліціянтів, які оформляли водія за керування у стані алкогольного сп’яніння. Ми також перевіряли і по трекінгах, то патрульної поліції там не було”.

Шевчук також повідомив, що у справі про ДТП триває досудове розслідування. Кров водія Mercedes направлено на експертизу на наявність алкоголю, результати якої поки не оголошуються, оскільки це таємниця слідства

Нагадаємо, трагічна аварія сталася 30 червня близько 23:20 на перехресті вулиць Тролейбусна-Бережанська. 20-річний водій Mercedes втратив керування, зніс металеву огорожу та врізався в дерево. Внаслідок ДТП загинула 16-річна пасажирка, а четверо інших підлітків отримали важкі травми і перебувають у реанімації.

Читайте також: Загинула в день народження, стан усіх пасажирів – важкий: подробиці страшної ДТП на Тролейбусній

Перейти до панелі інструментів