05.07.2024
Новини

Тернополянин склав НМТ з 3 предметів на 200 балів

Тернопільський школяр Романів Роман склав національний мультипредметний тест одразу із трьох предметів на максимальні бали. 600 балів у сумі він отримав з математики, історії України та хімії. Відмінними результатами свого випускника поділились у «Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ст N 27 ім В Гурняка».

“Випускники й випускниці 11-А та 11-Б класів Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ст. N 27 імені В. Гурняка впродовж кількох років стикалися з багатьма викликами: навчання в дистанційному форматі через COVID-19, воєнний стан у країні, уроки в укритті, виконання домашніх завдань при свічках через вимкнення електроенергії.
Юнаки і юнки не лише зуміли справитися із труднощами, а й продовжили історію успіху нашої школи. Так, учень 11-Б класу Романів Роман цьогоріч встановив рекорд, набравши 600 балів із трьох дисциплін: з математики (учителька Ільчук Л.М.), з історії України (учителька Лесечко О.В.), з хімії (учителька Солтис Н.С.). Високий результат Романа – не випадковість, адже брав участь в олімпіадах з математики, систематично готувався до уроків, займався самоосвітою. Під час складання НМТ неабияк допомогло вміння керувати емоціями та здатність зосередитися в складних ситуаціях.
Фащевська Наталія, учениця 11-А класу, здобула найвищий результат 200 балів з англійської мови (учителька Сніжок Л.М.). Велика віра у власні сили в поєднанні із наполегливістю, цілеспрямованістю, бажанням удосконалюватися, високою ефективністю навчання привели Наталю до успіху”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів