04.07.2024
Новини

Загинула в день народження, стан усіх пасажирів – важкий: подробиці страшної ДТП на Тролейбусній

Усі постраждалі у вчорашній ДТП в Тернополі – у важкому стані. Про це “Файному місту” повідомила заступниця директора Центру екстреної медичної допомоги Мончак.

“На місце аварії ввечері 30 червня направили 5 бригад швидкої для надання допомоги постраждалим. Пізніше виїхала ще одна бригада – надати психологічну та іншу допомогу батькам загиблої 16-річної дівчини, які прибули на місце трагедії”, – йдеться у повідомленні.

Серед потерпілих:
👤 20-річний водій авто – політравма, стан важкий;
👤  пасажир заднього сидіння – політравма, закрита черепно-мозкова травма, стан важкий;
👤 пасажир заднього сидіння – політравма, стан важкий;
👤 15-річна пасажирка заднього сидіння – з травмами доставлена до обласної дитячої лікарні.

Як стало відомо, 16-річна Анастасія загинула у день свого народження.

“Сумна звістка сколихнула серця ліцейної спільноти, пекучим болем відгукнулася в серцях однокласників, учителів. Небесне царство прийняло до себе юного ангела, Мазурчук Анастасію – ученицю 10-Б класу ТАЛУГ ім.І.Франка.
Зі співчуттям у серцях…
Колектив учителів та учнів ліцею глибоко сумує з приводу трагічної смерті нашої учениці та висловлює щирі співчуття батькам, родині та близьким. Немає слів, щоб висловити тугу, біль та скорботу. Діти не вмирають – вони стають янголами та дивляться на нас з небес! Світла пам’ять Тобі ,Насте ! Із засвітів тепер Ти будеш разом із нами”, – з болем у серці повідомили у Тернопільському академічному ліцеї “Українська гімназія” ім. І.Франка.

Перейти до панелі інструментів