03.07.2024
Новини Оперативно

Трагедія у Тернополі: внаслідок жахливої аварії загинула 16-річна дівчина

Учора, 30 червня, внаслідок жахливої ДТП, що сталася у Тернополі на Дружбі, загинула 16-річна дівчина, – повідомляють в ГУ ДСНС Тернопільщини.

“30 червня в м. Тернопіль на перехресті вулиць Тролейбусна та Бережанська водій автомобіля «Mersedes», не впорався з керуванням та допустив зіткнення з деревом. Внаслідок ДТП загинула 16-річна пасажирка, а також травмовано 4 особи.

Особовим складом рятувального підрозділу деблоковано (врятовано) водія та трьох пасажирів, та передано медикам. Від ДСНС залучено 3 одиниці техніки та 11 чоловік особового складу”, – йдеться у повідомленні.

Згодом деталі смертельної ДТП розповіли у пресслужбі поліції Тернопільщини.

“Дорожньо-транспортна пригода трапилася 30 червня близько 23:20 на вулиці Тролейбусній у Тернополі.

Попередньо поліцейські встановили, що 20-річний житель обласного центру не впорався з керуванням автомобіля Mercedes-Benz, зніс металеву огорожу та в’їхав у дерево.

У результаті ДТП загинула 16-річна пасажирка. Ще четверо осіб, віком від 16 до 20 років, з травмами різного ступеня тяжкості доставлено до лікарні. Автомобіль зазнав сильних механічних ушкоджень.

На місці дорожньо-транспортної пригоди працювала слідчо-оперативна група слідчого управління ГУНП в Тернопільській області та Тернопільського районного управління поліції, патрульні.

У водія відібрано кров для проведення експертизи на стан сп’яніння”, – зазначили у поліції.

Нагадаємо, у вихідні в Тернополі п’яний водій влетів фурою у бетонну огорожу.

Перейти до панелі інструментів