30.06.2024
Новини

Вогонь знищив все: за добу на Тернопільщині сталися 3 масштабні пожежі

Протягом минулої доби тернопільські рятувальники ліквідували 6 пожеж та врятували 8 будівель. На щастя, люди не постраждали, але майнові збитки великі, – інформують у ГУ ДСНС Тернопільщини.

Пожежа господарської будівлі у селі Пробіжна Колиндянської громади Чортківського району. Вогнем знищено дві господарські будівлі площею 90 та 40 м кв., пошкоджено покриття та перекриття суміжної господарської будівлі на площі 20 м кв. Під час гасіння врятовано господарську будівлю та розташований поряд житловий будинок.

Пожежа двоповерхової господарської будівлі у місті Збараж Збаразької громади Тернопільського району. Вогнем знищено покриття будівлі, вікна, двері та речі домашнього вжитку на площі 140 м кв., пошкоджено перекриття між першим та другим поверхом на площі 80 м кв. Під час гасіння врятовано дану господарську будівлю та розташований поряд житловий будинок.

Пожежа господарської будівлі у селі Красносільці Збаразької громади Тернопільського району. Вогнем знищено покриття будівлі, вікна, двері та речі домашнього вжитку на площі 200 м кв., пошкоджено перекриття на площі 150 м кв. Під час гасіння врятовано дану господарську будівлю, розташований поряд житловий будинок та трактор.

Перейти до панелі інструментів