29.09.2024
Новини

Директор Кременецької лікарні Павло Кісіль може стати депутатом Тернопільської обласної ради

Павло Кісіль

Директор КНП “Кременецька опорна лікарня” Павло Кісіль, якого після тривалих судів нещодавно поновили на посаді, невдовзі може зайняти й депутатське крісло у Тернопільській обласній раді. Днями у ЗМІ з’явилася інформація про засідання територіальної виборчої комісії Тернопільської області. На засідання прийняли низку змін – зокрема остаточно позбавили депутатських мандатів одних обранців та прийняли рішення щодо призначення депутатами – інших.

Зокрема, йшлося про те, що представники комісії позбавили депутатських повноважень депутата Тернопільської обласної ради від партії “Слуга народу” – Ігоря Жмінку. На його місце мала бути призначена наступна особа по списку – Оксана Бількевич. Проте вона відмовилася, оскільки зараз перебуває за кордоном. Тому на місце Жмінки у коаліцію “Слуг народу” має прийти Павло Кісіль, головний лікар Кременецької лікарні, який через суд поновився на посаді.

Як стало відомо “Терміново” з власних джерел в Тернопільській обласній раді, такий поворот подій справді можливий і Павло Кісіль, швидше всього, таки стане депутатом облради.

Нагадаємо, майже 2 роки тому депутати Кременецької міської ради своїм рішенням, яке підтримали 32 із 33 обранців присутніх тоді на сесії, звільнили директора КНП “Кременецька опорна лікарня” Павла Кісіля. Відтоді й донедавна колишній керівник доводив у судах, що рішення незаконне. Відтак, нещодавно Верховний Суд поновив Павла Кісіля на посаді. Проте, уже у листопаді цього року контракт із ним завершується. Цього разу не достроково.

Перейти до панелі інструментів