23.10.2024
Новини

Вимикають на 7 годин, а іншим – на 1: тернополяни скаржаться на несправедливе вимкнення світла

Після того, як в НЕК “Укренерго” змінили принцип дії графіків вимкнення світла (тепер оператор вказує “Тернопільобленерго”, скільки груп потрібно вимкнути), тернополяни почали скаржитись на несправедливість розподілу. Хоча ця зміна була покликана на рівномірніший та справедливіший графік вимкнень для усіх, у Тернополі та області схоже, ситуація склалась якраз навпаки.

Мешканці Тернопілля скаржаться, що одну з груп вимикають набагато частіше та на довше, ніж інші. Зокрема, йдеться про третю групу споживачів електроенергії. У коментарях під абсолютно кожним дописом люди пишуть про те, що третю групу вимикають на 6-7 годин на день, при цьому інші групи “бачать” світло набагато більше.

Крім того, якщо раніше був опублікований графік на тиждень, то представникам бізнесу легше було пристосуватись до нього. А тепер графіки змінюються по кілька разів на день, що значно ускладнює, наприклад, запис людей чи роботу, яка напряму залежить від наявності електроенергії.

“Як людям працювати ? Є купа бізнесів де запис людей , на день , на тиждень а в когось і на місяць ! Є що не можливо підключити інші джерела світла , а податки вам платити , а зарплати треба платити , донатити треба ! Як це зробити? Як організувати роботу ? Чому в інших містах не має такого безладу? І всі розуміють про важке становище , вам люди не пишуть про холодильник чи про те , що ліфт не прцює ! Бо ще трохи цього знущання і позакриваються всі (((“, – пише Ірина Осадчук.

“АТ “Тернопільобленерго” а ліміти для одних черг більші, а для інших менші з НЕК
приходять? А то в графіку у Вас відключення геть не рівномірні!!! Зведіть тижневу статистику по чергах”, – Ангеліна Устімова.

Перейти до панелі інструментів