26.06.2024
Новини

“Ось таке доробло встановлюють”: парк ім. Тараса Шевченка далі “обростає” МАФами з фаст-фудом

Улюблений тернополянами та гостями міста парк ім. Тараса Шевченка далі “обростає” МАФами зі швидким харчуванням. Для того, аби встановити один з таких, викопують кущі. Про це розповіла відома українська спортсменка та громадська активістка Лілія Проць на своїй сторінці у соцмережі.

“Єліся є однією із тих зон у парку ім.Шевченка, де немає їстівних “халабуд”. Але сьогоднішній ранок це змінив. Ось таке доробло (на фото) встановлюють.

Але щоб його встановити викопують кущ і десь потім мають його прилаштувати.

Хлопаки сказали, що їм надали всі дозволи. Спитали, чи це нормально таке “доробло” поставити й чи нормально, що кущ кудись перекопують?

Відповідь була така: кущові нічого не загрожує, його просто пересадять. А діти та люди їсти хочуть, тому ставлять тут ось це доробло”, – пише Лілія Проць.

У коментарях під постом думки містян розійшлися. Одні кажуть, що чергова “халабуда” з фаст-фудом не так уже й погано, бо ж люди під час тривалих прогулянок хочуть їсти. І, начебто, за встановлення кіоску із шавермою навіть проголосували тернополяни. Та більшість все ж вважають таке засилля різних тимчасових кафешок та закусочних недопустим. Також відвідувачі парку скаржаться на постійний дим від шашличних, де смажать м’ясо на відкритому вогні.

Фото зі сторінки Лілії Проць у Facebook

Перейти до панелі інструментів