26.06.2024
Новини

Тернопільська поліція розшукує велосипедиста, який скоїв ДТП у парку та утік

Тернопільські правоохоронці розшукують велосипедиста, який учора, 16 червня, пізно ввечері скоїв ДТП та утік з місця події. Внаслідок аварії постраждав інший 37-річний кермувальник двоколісного. Чоловіка госпіталізували, – повідомляють у пресслужбі поліції Тернопільщини.

Аварія трапилася 16 червня близько 22:40 на території парку імені “Тараса Шевченка”, поблизу пам’ятника Степану Бандері. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група поліції. Під час перевірки з’ясувалося, що невідома особа, керуючи велосипедом, зіткнулася з іншим двоколісним транспортним засобом, який їхав попереду.

Винуватець аварії втік. Його місцеперебування встановлюють слідчі поліції. 37-річного потерпілого бригада екстреної медичної допомоги із тілесними ушкодженнями доправила до травмпункту. За даним фактом відкрите кримінальне провадження відповідно до статті 291 (порушення чинних на транспорті правил) Кримінального кодексу України.

Працівники поліції встановлюють очевидців даної автопригоди й просять деталі повідомити за номером 0977546313. Анонімність гарантується.

Фото ілюстративне

Перейти до панелі інструментів