27.07.2024
Новини Оперативно

Сьогодні на Тернопільщині можуть вимикати світло по 6 годин підряд

світла немає

Сьогодні, 5 червня, у Тернопільській області можуть діяти не лише “червоні”, але й “жовті” графіки вимкнення світла. Тобто електроенергії може не бути в деяких споживачів не по 3 години, а по 6. Причиною цього є зменшення лімітів від НЕК “Укренерго” для Тернопільської області, повідомляють в обленерго.

“Щоб не допустити перевищення встановлених НЕК “Укренерго” лімітів споживання, в Тернопільській області завтра також вимикатимуть електроенергію за схемою 3 години електроенергія є, а 6 годин немає. Тобто вимикатимуть і основні і додаткові черги.
Енергетики наполегливо просять усіх споживачів максимально економити електроенергію!
Якщо рівень споживання електроенергії в області знаходитиметься в межах дозволеної величини – енергетики не відключатимуть додаткові черги споживачів згідно ГПВ або тривалість відключення може зменшуватися,” – йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, що сьогодні графіки вимкнень електроенергії такі:

графік вимкнення світла 5 червня

А якщо ви забули, до якої групи стосується адреса, то перелік можна переглянути тут: https://www.toe.com.ua/news/71?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3kdoF4BugFm3coPz-Hgl1YBTribJMZSp9YUHq97gKiNdSl_NSQ8G93mNY_aem_AeZyYvJVCNTo4TN7npUom2A4Ofkk5d2bWwGj3Ap-YhxsJqqwq7yPisV7aFbFpGDswxISmuuoJoLsDxHkMqsYTxW1

Перейти до панелі інструментів