27.07.2024
Новини

У селі на Кременеччині люди своїми силами відремонтували 4 км дороги

У селі Лідихів, Почаївської громади, що на Кременеччині, люди власними силами відремонтували дорогу. Адже якихось активних дій у цьому напрямку від місцевої влади годі й чекати. А тим часом у деяких напрямках навіть не могла доїхати швидка.

Читайте також: У Кременецькій громаді латають дороги

“Від жителів с.Лідихів хочу подякувати хлопцям, які власними силами і власним коштом три дні робили ямковий ремонт дороги на село. 4 кілометри та 4 міксери бетону, яку староста села не могла зробити за чотири роки своєї каденції.

Швидка, як їхала на виклик, на початку дороги молилась, щоб доїхати, бо ями були в коліно. І прикро те, що проїжджаючи повз хлопців не один раз не зупинилась і не запитала, можливо якоїсь води привезти, чи допомогти матеріально, а навіщо. Чотири роки. За які навіть не посадити ні одного деревця, зате отримувати шикарні зарплати.

Не знаю, які б були ці дороги до села і по селу, якби не долучився б до них поліцейський офіцер громади (дільничий), мешканець цього ж села Решетило Ю.М. По інших селах громади скрізь дороги, як дороги, принаймні центральні, тільки в одному Лідихові, як хтось зачарував. Та зусиллями хлопців, на чолі з Пасічником Михайлом дороги полатали.

Дякуємо вам! А старості села і підприємцям – ганьба, що навіть не спромоглися привезти хлопцям пляшку води, вже не кажучи про матеріальну підтримку!”, – пише Василь Бедринський у місцевій спільноті.

Перейти до панелі інструментів