27.07.2024
Новини

У Тернополі “Укрпошта” виставила на аукціон 35 своїх авто: держкомпанію серйозно захейтили, а вона відповіла лайкою

Епопея з “Укрпоштою” набирає нових обертів. Раніше держкомпанія повідомила, що виставляє на продаж свої старі автомобілі з автопарку, щоб на виручені кошти оновити його. Очільник компанії Ігор Смілянський тоді висловив сподівання, що вони потраплять до рук волонтерів, адже машини продають за символічні гроші, і вони перебувають у несправному стані. Компанію відразу ж захейтили в Мережі – мовляв, краще віддати їх на ЗСУ. Та цього, як з’ясувалось, робити не можна, адже до них “відразу навідається ДБР”. Тому вирішили продати машини через Прозорро.

Та саме цікаве, що на хейт у соцмережах у компанії, на офіційній сторінці, відповіли коментаторам лайкою.

“Так, виставили гниле гівно на аукціон. Ні, не йо@нулись. Так, хотіли б віддати просто так тим, кому треба, але не маємо права. Продаємо старі автівки на Prozorro, бо цього вимагає закон”, – сказали у компанії.

Словом, аукціон продовжується. На першому його колі компанія отримала прибуток у 3,28 млн гривень, і це навіть більше, ніж очікувалось.

Тепер Ігор Смілянський повідомив, що відбудеться ще 10 аукціонів, а переможців оголосять або 9, або 16 травня. До 8 травня аукціон триватиме і в Тернополі. У лоті – 35 автомобілів.  Початкова ціна лота – 241 112,00.

У переліку – усі несправні транспортні засоби. Це як УАЗ – 3303, радянська невелика вантажівка, так і ГАЗ, чи легендарна “сімка” – BA3 2107. Є також трактор та інші вантажні автомобілі. Повний перелік тут: https://procedure.prozorro.sale/api/documents/public/2d8a6892e5c4489296c14f6d475c4cb3

Перейти до панелі інструментів