17.05.2024
Новини

Закордонний паспорт оформили 90-річній бабці у Чортківському ЦНАП

У Чортківському ЦНАП оформили закордонний паспорт 90-річній бабці, – повідомляють у Чортківській міській раді. Жінка має вади слуху та пересувається на кріслі колісному, проте це не завадило написати заяву, адже на допомогу прийшли працівники установи. 

У Центрі наданні адміністративних послуг Чорткова можна оформити заяву на отримання паспорта громадянина України (ID-картки)/паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Нещодавно послугою з оформлення заяви на отримання паспорта для виїзду за кордон скористалась 90-літня Ореста Перепічка із с. Товсте. Жінка пересувається на візку та має вади слуху, тож працівники ЦНАПу допомогли їй скористатись електронним пандусом, щоб потрапити до кабінету, а також надали пристрій для підсилення звуку, який забезпечив комфортне спілкування.

Бажаєте оформити український чи закордонний паспорт? Для зручності рекомендуємо обрати для себе один із запропонованих способів запису:

✅зареєструйтесь онлайн за посиланням https://cnap.chortkivmr.gov.ua/?page_id=673
✅зателефонуйте за номером телефону +380 67 159 8546 та запишіться на зручну для вас дату та час.
✅ напишіть у приватні повідомлення сторінці Центру надання адміністративних послуг у Facebook та оберіть дату і час https://www.facebook.com/TSNAP.city.Chortkiv/.
✅зверніться безпосередньо до рецепції Центру надання адміністративних послуг (фоє Чортківської міської ради, ліворуч).

Перейти до панелі інструментів