02.05.2024
Новини Промо

Огляд шин Kapsen HP7

Турбуєтеся про безпеку та комфорт під час подорожей на автомобілі? Для цього потрібно не тільки справне авто, а й правильно підібрані якісні покришки. Автошини Kapsen HP7 https://shiny-diski.com.ua/uk/kapsen-hp7 – це недорога гума, яка володіє великою кількістю позитивних якостей. Радимо придивитися до цих шин – нижче можна прочитати більше відомостей про них.

Про шини Kapsen HP7

Літні автошини Kapsen HP7 випускає концерн Shandong Huasheng Rubber, чиї потужності розташовані в Китаї. При виготовленні продукції використовується сучасне обладнання, всі процеси повністю автоматизовані.

Через жорсткий контроль якості та відсутність впливу людського фактора на всіх етапах виробництва виробнику вдалося домогтися високої результативності роботи – його продукція високо цінується в усьому світі.

Покришки Kapsen HP7 мають невисоку вартість порівняно з гумою інших світових брендів, але при цьому їхня якість і ходові характеристики залишаються на висоті. Шини прекрасно себе показали в різних погодних умовах, продемонструвавши відмінну курсову стійкість, маневреність, надійне зчеплення з мокрим і сухим дорожнім покриттям.

Плюси та мінуси покришки Kapsen HP7

Шини Kapsen HP7 мають такі переваги:

  • низька ціна;
  • довгий термін експлуатації;
  • хороше зчеплення з дорожнім покриттям за будь-якої погоди (сухе, мокре);
  • відмінна курсова стійкість;
  • ефективне гальмування;
  • маневреність і чуйність на кермові команди;
  • добре переносять бічні навантаження в поворотах, запобігаючи деформації;
  • економлять паливо через низький опір коченню;
  • відмінно відводять воду з плями контакту між колесом і дорогою внаслідок розгалуженої системи канавок і прорізів, що формують ефективну дренажну систему;
  • протектори рівномірно зношуються внаслідок оптимального розподілу навантаження (за умови якісного балансування коліс);
  • низька гучність (за оптимального тиску);
  • стійкість при контакті з розпеченим асфальтом.

Також користувачі в Києві та Харкові відзначають у відгуках, що гума прекрасно ходить ґрунтовими дорогами та трасами з пошкодженим покриттям, не деформуючись. Більшість все ж радить використовувати Kapsen HP7 для поїздок по асфальту. Всі власники авто відзначають високу якість покришок і заявляють про відсутність недоліків навіть у порівнянні з продуктами дорожчих брендів.

Протектор автошини Kapsen HP7

Протектор має оптимізований дизайн, а також інноваційний компаунд, що сприяє відмінним ходовим якостям. Ребра жорсткості, розташовані в центральній частині шини, забезпечують стійкість і керованість. Широкі плечовини профілю гарантують безпечне проходження поворотів і стійкість під час інших маневрів.

Глибокі суцільні канавки та мережа насічок і прорізів меншого розміру виконують завдання дренажної системи. Вони ефективно евакуюють воду з-під коліс на мокрій дорозі в плямі контакту, мінімізуючи ризик гідропланування.

Полімери, які входять до складу компаунда, забезпечують надійне зчеплення профілю з дорожнім полотном, знижують опір коченню, зменшують знос шин, знижують рівень шуму під час їзди трасою за умови оптимального тиску в камері, подовжують термін експлуатації. Крім того, термостійкі компоненти компаунда запобігають ризику плавлення гуми на розпеченому асфальті.

Для яких автомобілів підійде гума Kapsen HP7

Концерн Shandong Huasheng Rubber випускає автошини Kapsen HP7 кількох розмірів (R16-R18), охоплюючи велику кількість марок автомобілів. На дорогах Києва та Харкова на цій гумі їздять седани, купе, хетчбеки, універсали, кросовери. Також такі шини купують власники невеликих комерційних вантажівок і фургонів.

Перейти до панелі інструментів