29.04.2024
Новини

Мешканець Бережан продавав електронні сигарети з наркотиками

Тернополянин продавав канабіс, прихований в електронних сигаретах. Ще в кінці січня до оперативників ГУНП надійшла інформація про реалізацію забороненого товару через електронні засоби для куріння. Про це повідомляє пресслужба правоохоронного органу.

“Зібравши достатньо доказів, вони прийшли до чоловіка з обшуками, в ході яких у квартирі виявили та вилучили пристрої для куріння з особливо небезпечним наркотичним засобом.

Як з’ясувалося, 26-річний уродженець Бережан закуповував електронні сигарети із канабісом за гуртовими цінами через інтернет, а після розпродував їх між своїми клієнтами за принципом “з рук в руки”. Один засіб вартував в межах 3500 гривень,” – йдеться у повідомленні.

Чоловіка затримали відповідно до статті 208 КПК. Йому уже оголосили підозру згідно з частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Процесуальне керівництво здійснює Тернопільська окружна прокуратура.
Слідчі встановлюють, де саме підозрюваний купував сигарети із вмістом наркотиків. Триває слідство.

Перейти до панелі інструментів