19.05.2024
Новини

На Тернопільщині – новий начальник управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм

На Тернопільщині призначили нового начальника управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм. Про це розповідають у Тернопільській обласній військовій адміністрації.

Новим начальником агентства став Володимир Крисько.

«Активна робота в питанні браконьєрства та боротьби з ним, конструктивне співробітництво з громадськістю та органами місцевого самоврядування, допомога та підтримка підприємств рибного господарства Тернопільщини – важливі завдання, які допоможуть зберегти природні ресурси та розвивати економічну спроможність нашої області», – зазначив в.о начальника ТОВА Володимир Важинський.

Державне агентство України з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм (Держрибагентство) – це центральний орган виконавчої влади, який реалізує державну політику у сфері рибного господарства та рибної промисловості, меліорації земель, розробці та реалізації державних програм розвитку продовольчого забезпечення.

Держрибагентство також виконує такі функції:

  • Видача дозволів на спеціальне водокористування;
  • Здійснення державного нагляду (контролю) у сфері рибного господарства, меліорації земель та продовольчих програм;
  • Затвердження нормативно-правових актів у сфері рибного господарства, меліорації земель та продовольчих програм;
  • Здійснення міжнародного співробітництва у сфері рибного господарства, меліорації земель та продовольчих програм.
Перейти до панелі інструментів