06.05.2024
Новини

У Чортківській “первинці” призначили нового директора

Міський голова Чорткова Володимир Шматько представив колективу Чортківського центру первинної медико-санітарної допомоги нового директора медичної установи – Тетяну Овсинську. З нею підписали контракт терміном на 1 рік. До цього Тетяна Олегівна працювала заступницею директора Чортківської центральної міської лікарні, – повідомляють у Чортківській міській раді.

Голова громади також подякував за роботу багаторічному очільнику чортківської «первинки» Ярославу Ратушняку.

  • Мені було комфортно із вами працювати. Результатом співпраці задоволений, але наступає момент, коли ми повинні рухатись ще швидше та вибудовувати нову стратегію. Ви робили свою роботу якнайкраще, особливо у такий важкий час реформ.

Ярослав Петрович залишиться працювати у медичній сфері – у Чортківській центральній міській лікарні.

Представляючи нового директора закладу, міський голова зауважив, що напередодні призначення окреслив Тетяні Овсинській ключові завдання, котрі стоятимуть перед нею.

  • Свою позицію озвучив чітко, буду сподіватись, що колектив підтримає наше спільне бачення роботи. Головне завдання – повна співпраця із лікарнею. Щоб «первинка» працювала виключно на нашу лікарню, а не на приватні лабораторії чи кабінети. Ми повинні розвивати безплатну медицину для людей, робити її ще більш доступною, за що НСЗУ оплачуватиме кошти і «первинці», і лікарні.

Новопризначена очільниця Чортківського ЦПМСД теж звернулась до Ярослава Ратушняка та нового колективу.

  • Ярослав Петрович – мій перший наставник. Завдячую у першу чергу йому, що я доросла до цієї посади, а також формування такого потужного колективу. Щодо наших планів – будемо розвиватись, покращувати умови як для медиків, так і пацієнтів, щоб у кожному кутку нашої громади люди відчували присутність і підтримку сімейних лікарів. Підвищимо націленість на профілактичні заходи, адже попередити захворювання це завжди легше, ніж лікувати запущені захворювання. Окремо розвиватимемо нашу власну лабораторну діагностику. Я відкрита до обговорення будь-якого питання, тож маю великі сподівання, що у нас спільно все вдасться.
Перейти до панелі інструментів