02.05.2024
Новини

35-річний мешканець Кременеччини обікрав односельчанку

Правоохоронці оперативно знайшли зловмисника та вилучили у нього крадені речі. 35-річний мешканець Кременеччини обікрав свою односельчанку. Збитки жінка оцінила у 7 тисяч гривень. За фактом крадіжки слідчі розпочали кримінальне провадження, – повідомляють у пресслужбі поліції Тернопільщини.

До поліцейського офіцера Почаївської громади Кременецького районного відділу поліції надійшло повідомлення від 60-річної жительки одного із сіл про те, що невідома особа викрала з підсобного приміщення її господарства два колеса та задній міст до саморобного трактора. Потерпіла не могла вказати, коли саме сталася крадіжка. Будівля, де знаходився транспортний засіб, не була зачинена і вона туди тривалий час не навідувалися. Коли ж виявила, що хтось погосподарював у гаражі,– зателефонувала до поліцейського офіцера своєї громади.

Під час встановлення обставин крадіжки місцеві поліцейські офіцери громади майор поліції Юрій Решетило та капітан поліції Леонід Ярмусь розшукали зловмисника. Ним виявився 35-річний односелець потерпілої. У його господарстві поліцейські виявили крадені запчастини до трактора.

Відомості за даним внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.4 ст. 185 (крадіжка). Триває досудове розслідування.

Перейти до панелі інструментів