27.07.2024
Новини

Відомий сервіс таксі відтепер не працюватиме у комендантську годину

Від сьогодні один з найвідоміших сервісів таксі у Тернополі та в Україні не працюватиме під час комендантської години. Про це повідомляє генеральний директор Uklon Сергій Гришков. Зазначається, що зміни введені на звернення Патрульної поліції. Відтак, перше обмеження роботи сервісу буде здійснено в ніч з 14.03.2024 на 15.03.2024 і надалі діятиме по всій Україні відповідно до комендантських годин кожного з регіонів.

“Повертаючись до теми комендантської години.
Ми неодноразово писали про принципи роботи Uklon, а саме про дотримання законів України. Мені важливо це ще раз повторити – компанія Uklon діяла, діє і буде діяти в правовому полі.
На цьому тижні ми провели консультації щодо роботи сервісу в комендантську годину. Також 07 березня 2024 року до нас надійшло звернення Патрульна поліція Києва щодо розгляду можливості припинення надання послуг під час комендантської години.

Ми з повагою ставимося до роботи правоохоронної системи України та приймаємо ваш запит. Також ми розраховуємо і на повагу правоохоронних органів до вітчизняного бізнесу.
Ми ініціювали технічні доробки нашого сервісу, які були сьогодні завершені”, – наголошується у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів