28.04.2024
Корисне Новини

Пообідати у Тернополі за 100 грн і менше: місія можлива

Тернопіль відомий своєю гастрономічною культурою. Навіть, якщо ви у місті вперше, то без проблем (можливо, за підказкою місцевих) знайдете хороший заклад, де можна гарно провести час та смачно поїсти. Різноманіття кафе, кав’ярень, ресторанів та пабів, як на порівняно невелике місто, вражає. Та, якщо часу обмаль та ще й обмежений бюджет, то знайти хороше місце для повноцінного обіду ще той квест.

“Терміново” зробило власну підбірку закладів, у яких можна смачно пообідати за +- 100 грн. І йдеться саме про першу, другу страву та напій, а не про швидкий перекус випічкою та кавою на ходу. Усі заклади ми обрали, покладаючись на власний досвід, або друзів (розважально-дегустаційна програма “Їжа Файного міста”), яким довіряємо і які дурного не порадять.

Мережа закладів “Автопорт”

 

Мережа закладів “Автопорт” у Тернополі одна з найпопулярніших. Кожен тернополянин бував там хоч раз і більшість, мабуть, порекомендує його гостям міста.

Де: вул. С. Будного, 40, вул. Протасевича, 22, вул. 15 Квітня, 6 г.

Години роботи: з 10.00 до 22.00 год.

У закладі пропонують комплексні обіди від 80 до 100 грн, залежно від об’єму порцій. Обід  складається із першої гарячої страви, другого з гарніром та напою.

Домашні комплексні обіди сервіруються у кожному закладі мережі «Автопорт» у робочі дні з 12:00 до 15:00:У понеділок і четвер бізнес-ланч складається з борщу, котлети, гречки та салату на вибір, хліба та узвару.

Також працює доставлення обідів у робочі дні, з понеділка по п’ятницю з 12:00 до 15:00. Послуга доставлення бізнес-ланчів – безкоштовна. Мінімальне замовлення – 300 грн.

Food Bar Депо

Food Bar Депо – стильний, популярний серед молоді заклад, що розташований неподалік автовокзалу. Окрім піци, бургерів, та дитячого меню, там також пропонують комплексні обіди.

Де: вул. Богдана Хмельницького 10 А

Години роботи: з 11.00 до 22.00 год.

Комплексний обід у Food Bar Депо обійдеться від 89 грн. Але це лише за другу ставу, до якої зазвичай входить м’ясний виріб, гарнір, салат та напій. Окремо можна замовити курячий бульйон або борщ за 49 грн, така ціна діє за умови, що берете друге.

Можна замовити їжу онлайн, або телефоном. Безкоштовне доставлення при замовленні від 500 грн.

“Бурячок”

“Бурячок” – їдальня у центрі Тернополя. Заклад до вподоби й мешканцям, і гостям міста. Тут можна поживно й смачно обідати, не витрачаючи на це багато часу та коштів. Меню їдальні різноманітне — окрім класичних, знаменитих страв української кухні, можна замовити оригінальні салати та десерти.

Де: вул. Руська, 52

Години роботи: будні – з 9.00 до 23.00 год, вихідні – з 10.00 до 18.00 год.

Як таких, комплексних обідів у “Бурячку” немає. Проте за 80-120 грн можна зібрати комплекс на свій смак. Адже ціни у їдальні досить демократичні. Порція борщу або гречаного супу – 36 грн, котлета – 25 грн, картопляне пюре – 29 грн, салат з бурячка – 22 грн, плов – 43 грн, напої від 14 грн. Загалом у закладі пропонують понад 50 страв, включно з десертами.

Ще одна перевага – пообідати у закладі можна хоч пізнього вечора. Тут завжди є суп та другі страви.

Замовлення у “Бурячку” можна зробити на сервісі Glovo. Доставлення безкоштовне, якщо сума замовлення від 350 грн.

“Оскар”

Про ресторан “Оскар” можна почути різні відгуки як від тернополян, так і від гостей міста. Комусь подобається меню, комусь музика. Та, як для закладу ресторанного типу, тут досить недорогі комплексні обіди. Тому він має неабияку популярність у тих, хто приїздить у Тернопіль по роботі, або влаштовує ланч для групи людей.

Де: вулиця Крушельницької, 18

Години роботи: з 11.00 до 23.00 год.

Комплексний обід в “Оскарі” коштує 120 грн і його склад щодня різний. Та можна обрати на свій смак: перші страви – від 32 грн, основні – від 64 грн, гарніри – від 32, салати – від 34 грн.

“Три богатирі”

 

 

“Три богатирі” – ресторан традиційної української кухні на масиві Дружба. У заклад запрошують насолодитися аутентичними смаками України та подарувати собі неповторний кулінарний досвід.

Де: вул. Бережанська, 12 а

Години роботи: з 10.00 до 22.00 год.

Якщо наразі часу на те, щоб насолодитися повноцінним відпочинком немає, то можна спробувати один з двох варіантів комплексного обіду, який у “Трьох богатирях” вартує 95 грн.

Вартість доставлення залежить від зони доставлення та вартує від 70 грн до 120 грн.

Мабуть, недарма у китайців прийнято при зустрічі не запитувати: “як справи?”, а питати: “Чи ти не голодний?”. Адже там переконані, що у голодної людини справи не можуть бути добре. І, погодьтеся, логіка у цьому є.

 

Перейти до панелі інструментів