05.05.2024
Новини Промо

Користувачі масово переходять з Android на IOS: як вибрати найкращий смартфон від Apple

В останні роки спостерігається значний масовий перехід користувачів з Android на iOS, а саме на смартфони від Apple. Цей тренд став підставою для багатьох осіб розглядати можливість зміни свого мобільного пристрою. У нашому матеріалі ми розглянемо ключові аспекти вибору найкращого iPhone, які допоможуть вам зробити обдуманий вибір у світі смартфонів Apple.

IPhone 14 від Apple, який можна купити на сайті https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/mobilnye_telefony_apple-iphone-14.html за ціною від 31 до 36 тисяч гривень, – це передовий смартфон, який продовжує традицію інновацій компанії у світі мобільних технологій. Він має кілька нових функцій і вдосконалень, які роблять його особливо привабливим для шанувальників передових технологій.

Apple iPhone відомі своєю якістю, інноваційністю, енергоефективністю та високою продуктивністю. Вони оснащені високоякісними камерами для унікальних фотографій високої роздільної здатності, стильним дизайном, високоякісною графікою, надійною конструкцією та ремонтопридатністю. Кожне покоління пропонує різні моделі для різних потреб і завдань.

Серія iPhone 14 має чіп A16 для високої продуктивності, Super Retina XDR дисплей і потрійну камеру на 48 МП. Детально про деякі особливості смартфона розповімо тут.

Динамічний острів

Dynamic Island замінює виїмку у верхній частині дисплея новою областю у формі таблетки, яка об’єднує різні системні сповіщення та сповіщення.
Підтримувані сповіщення:  про вхідний дзвінок, підключення AirPods, автентифікація Face ID, Apple Pay, AirDrop, сповіщення про низький рівень заряду акумулятора, заряджання, поточний виклик, музика/програми, які зараз відтворюються.

Дисплей ProMotion

iPhone 14 Pro оснащений дисплеєм ProMotion із частотою оновлення до 120 Гц, що забезпечує більш плавне та швидке прокручування.

Він інтелектуально регулює частоту оновлення залежно від активності користувача, щоб оптимізувати енергоспоживання.

Нові камери

iPhone 14 Pro може похвалитися новою основною камерою на 48 МП для більш чітких фотографій і покращеної роботи в умовах слабкого освітлення для всіх камер.
Користувачі можуть знімати фотографії 48 МП у форматі ProRAW для детального редагування, але слід пам’ятати про збільшення обсягу пам’яті для зберігання таких фото.

Довший термін служби батареї

iPhone 14 Pro пропонує подовжений термін служби батареї завдяки оптимізації iOS, ефективним процесорам і прогресу в технологіях. Apple стверджує, що чіп A16 Bionic і новіші дисплеї сприяють більшій тривалості роботи батареї порівняно з попередніми моделями.

Перейти до панелі інструментів