02.05.2024
Новини Промо

Унікальні особливості Samsung Galaxy S24 Ultra

Презентація нової флагманської серії Galaxy S від Samsung відбулася вже більше року назад. Тож зараз є можливість об’єктивно виділити переваги моделі S24 Ultra та розібратися, у чому її унікальність та особливість.

Плоский екран

Для більшого розуміння, які трансформації відбувалися в рамках усієї серії Galaxy S, будемо порівнювати діючий флагман із попередниками. Ключовою відмінністю та унікальною особливістю Самсунг С24 Ультра від інших моделей є плоский екран.

Для порівняння: у Galaxy S22 Ultra дисплей був виражено вигнутим, а Galaxy S23 Ultra вигин став уже менш вираженим та помітним.

Що змінилося для користувача? Раніше бокові рамки були непомітними саме через вигини, зараз же можна їх побачити. Проте, оскільки вони дуже тоненькі, то не заважають і не псують зовнішньої привабливості гаджету. Тобто через зміни в дизайні просто зникла необхідність маскувати та приховувати рамки.

Додатково зміна конструкції екрану позитивно вплинула й на комфорт використання стилусу — S Pen в останній моделі відмінно працює за всією площиною дисплею.

Змінився і сам фірмовий олівець: верхня частина S Pen стала плоскою. Тому тепер під час закріплення в спеціальному отворі в корпусі телефону, стилус не виходить за нижню грань. Така, здавалося б, зовсім невелика зміна, позитивно вплинула на загальний комфорт використання.

Титановий корпус

Попередні моделі мали яскравий вигляд, у більшості саме через блискучі хромовані рамки каркасу. С 24 Ультра має каркас зі спеціального титанового сплаву із матовим покриттям, через що виглядає більш стримано та виважено.

Зміни торкнулися також і кольорової гами. До традиційних відтінків корпусу (чорного та темно сірого), додалися нові:

  • фіолетовий;
  • ніжний жовтий;
  • світло-сірий.

Нова модель серії виглядає стильно, матеріал корпусу приємний на дотик, а сам смартфон став більш витривалим та стійким, адже титан відмінно справляється навіть із найбільшими навантаженнями.

Покращені технічні характеристики

Якщо зміни в дизайні можна помітити під час візуального огляду смартфону, то вдосконалення його технічних характеристик відчувається виключно під час користування. А зміни дійсно відчутні:

  • дуже потужний процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3;
  • збільшений об’єм пам’яті: 12/256 Гб;
  • максимально потужна основна камера: 50 М, 5-кратний оптичний зум для створення власних фотошедеврів;
  • вбудовані функції зі сфери штучного інтелекту.

Загалом Samsung Galaxy S24 Ultra впевнено можна назвати досконалою версією всіх попередніх моделей. Вартість смартфону, якщо порівнювати із попередниками, зросла на 100 доларів, що зовсім небагато, з урахуванням усіх позитивних змін та трансформацій.

Перейти до панелі інструментів