27.07.2024
Новини

Сотні тернополян прийшли попрощатись з молодшим лейтенантом Сергієм Тришкалюком

Сьогодні, 4 березня, сотні тернополян зібрались, аби провести в останню путь військового, тернополянина Сергія Тришкалюка. Молодий, амбітний, завжди усміхнений, хороший друг, чудовий син, чоловік та батько. Таким навічно запам’ятали Сергія рідні, знайомі, колеги, побратими, друзі з дитинства…

Сергій народився 18 жовтня 1993 року у Тернополі. Вчився у 22 та 6 школах. У воїна залишилися батьки, дружина та двоє дітей.

Сьогодні, 4 березня, Сергія Тришкалюка поховали з військовими почестями. “Він став на захист України, ні на мить не сумніваючись у правильності свого рішення. Він залишив позаду своє цивільне життя, щоб виборювати для України свободу і незалежність. Але, на жаль, війна не жаліє нікого.

Ми зібрались тут, щоб віддати шану справжньому патріоту України, мудрому і рішучому воїну, командиру групи спеціального призначення роти спеціального призначення військової частини А6175 молодшому лейтенанту Тришкуляку Сергію Ростиславовичу. Але 1 березня 2024 року, вірний військовій присязі, виконуючи бойове завдання за призначенням, із забезпечення оборони, відсічі і стримування російської агресії внаслідок авіаудару поблизу населеного пункту Глухів Сумської області загинув за нашу Батьківщину”, – йдеться у промові військових..

Щиро висловлюємо співчуття рідним, близьким,друзям, колегам, знайомим, побратимам і всім, хто знав нашого Героя. Вічна йому пам’ять.

Перейти до панелі інструментів