27.07.2024
Новини Промо

Криптовалюта на картках Visa

Фінансовий оператор Visa, співпрацюючи з Transak – провайдером платіжних комплексів, пристроїв для криптовалют,  non-fungible token, презентував інновацію — нову функціональність з відображення кількості електронних монет банківськими пластиковими інструментами. Новий сервіс, що отримав назву Visa Direct, використовується в 144 країнах світу.

Сутність пропозиції

З використанням нового сервісу власники криптовалют можуть миттєво конвертувати персональні цифрові активи у фідуціарні гроші, представлені у формі фізично забезпечених банкнот. Як зазначено повідомленням єдиною інтеграцією для додатків – Transak, нині існує безліч варіантів конвертації звичайних валют у криптоактиви. Гості розважального майданчика https://elslots-casino.org/uk також зможуть найближчим часом проводити транзакції поповнення депозиту, виведення профіту за бажанням.

Зворотний процес видається значно складнішим. клієнти висловлюють потребу у швидкому, безпечному, прозорому виході з криптовалютного профільного ринку, тобто перетворення особистих, корпоративних віртуальних активів у звичайні кошти.

Керівництво групи Віза Direct заявило, що криптоактивна реалізація в реальному часі на пластик за допомогою Директ значно полегшить конвертацію електронних монет у фідуціарні фонди, які приймаються 135 мільйонами торговельних залів, що приймають картки Visa.

Особливість послуги

Основною особливістю наведеного сервісу виражена можливість проводити обробку платежів у системі реального часу. Операція перетворення криптоактиву на фіат займає менше пів години. Останнє значно оперативніше порівняно з традиційними монетарними методами, що вимагають кілька робочих днів. Наразі Direct підтримує 45 видів цифрових монет.

Платіжний оператор обслуговує 370 віртуальних гаманців, серед яких основними виражені:

  • MetaMask – розширення браузера і мобільний додаток;
  • Trust Wallet – децентралізоване цифрове портмоне для зберігання, обміну, передачі криптовалютних активів;
  • Coinbase Wallet – із самостійним зберіганням, що дає повний контроль;
  • Ledger – апаратний;
  • Splinterlands – браузерний додаток;
  • Decentraland – мультивалютний.

Керівники компанії Transak, зазначають, співпраця з міжнародною фінансовою системою є важливою для екосистеми Web3. Термін позначає децентралізовану Мережу наступної генерації, що забезпечує прозорі комунікації між користувачами, девелоперами, майданчиками. Оператор упевнений, залучення Visa Директ сприяє поліпшенню глобального сприйняття електронних активів клієнтами. Якщо цифру легко обміняти на звичайні гроші, це зробить електронні кошти привабливими для широкої аудиторії, підвищить ступінь довіри користувачів.

Перейти до панелі інструментів