16.05.2024
Новини

Його знало все місто: на війні загинув відомий волонтер і реконструктор з Чорткова

Тернопільщина знову отримала жахливу звістку. На війні загинув чортків’янин Роман Кулик. Його без перебільшення знало все місто, кажуть у Чортківській міській раді.

“Завжди простий, завжди відкритий, завжди справжній – такий, який є. Людина, яка багато років віддавала усього себе, будучи волонтером та підтримуючи українське військо. А потім прийшов його час взяти у руки зброю…

Роман служив водієм-електриком відділення збору та обробки інформації взводу безпілотних авіаційних комплексів батареї управління та артилерійської розвідки у 81 окремій аеромобільній бригаді”, – йдеться у повідомленні.

Роман Кулик загинув 14 лютого біля села Білогорівка, що на Луганщині.

“Ти був справжнім другом. Пам’ятаю, як приїхав до мене на позиції, як привозив мені смаколики. А тепер тебе немає. Спочивай з миром. Вічна і світла пам’ять Герою України!” — кажуть його побратими.

“На жаль, ми разом багато чого не встигли зробити і відтворити, але спи спокійно… Ми будемо тебе пам’ятати. Будемо згадувати, коли будемо цілитися. Ти пішов як чоловік, як воїн! Смерть твоя найкраща з усіх!” — додав Олександр Іванюк.

Перейти до панелі інструментів