27.07.2024
Новини

На Тернопільщині військовий одружився із засудженою у колонії у День всіх закоханих

Щаслива та урочиста подія відбулася 14 лютого в державній установі “Збаразька виправна колонія (№63)”. Там зареєстрували шлюб військовослужбовця ЗСУ з його коханою, яка відбуває покарання, – розповідають в установі. Це уже не вперше долі поєднуються, незалежно від обставин. Рік тому у колонії відбулася схожа подія.

Засуджена Г. із нареченим, проживала спільно задовго до позбавлення волі та має з ним спільних дітей. Обранець засудженої перебуває на службі в ЗСУ, але взявши відпустку, приїхав з фронту. А сьогодні, в День Святого Валентина, молодята наважилися на один із найважливіших кроків у житті, на знак щирої любові вирішили узаконити свої відносини та скріпити союз обручками й щирими поцілунками.

На жаль, цього року багато закоханих відзначають День Святого Валентина далеко один від одного, і чимало привітань сьогодні полетить на фронт.

Вкотре переконуємось, що любов переможе, кохання не має меж, навіть в місцях несвободи. Адміністрація установи сприяє та всіляко підтримує засуджених та їх обранців у прийнятті таких доленосних рішень, як одруження.

 

Перейти до панелі інструментів