27.07.2024
Новини Оперативно

На Алеї Героїв знову було неспокійно: викликали поліцію

Попри те, що могила загиблого Героя Віталія Стадника арештована, його батьки ввечері продовжували на цьому місці ремонтні роботи. Про це повідомляє Дарця Веретюк, тернополянка та дизайнерка, у своєму Фейсбуці.

“Думали, що військовий цвинтар це місце вічного спокою? А наразі тут знов неспокій, шуфлі, відра, щебінь, вкрадений пісок, оперативно-слідча група. Все це завдячуючи сім’ї Стадників. Тут закон порушують ті, хто його вершить, хто краще за інших мав би усвідомлювати свої вчинки та знати суть своїх діянь, бо ж судить інших за їх діяннями. Руками прокуратури і суду арештувати могилу сина, аби потім самим затемна порушувати заборону і казати жінкам ти матерям полеглих військових: “Ви ж ніхто!” – пише жінка.

Нагадаємо, причина конфлікту сім’ї Стадників з родичами інших Героїв, похованих на цій алеї, у тому, що Стадники хочуть інший пам’ятник своєму синові. Він має вивищуватись з-поміж інших (планують встановити 2-метрову постать Віталія Стадника), тоді як на місці поховання інших Героїв будуть затверджені раніше хрести. Родичі Героїв вважають це несправедливим, а Стадники – що мають право на будь-який пам’ятник для свого сина.

Перейти до панелі інструментів