28.04.2024
Корисне Новини

Німецьке підприємство з понад 150-літньою історією шукає 100 працівників на Тернопільщині

У Тернопільській філії Тернопільського обласного центру зайнятості відбулася презентація вакансій роботодавця ТОВ «БАДЕР Україна». Товариству потрібні майже 100 швачок, – повідомляють у Тернопільському обласному центрі зайнятості.

Понад 60 жителів Тернополя, які шукають роботу, в тому числі внутрішньо
переміщені особи, отримали докладну інформацію про умови праці та її оплати,
вимоги до працівників, соціальний пакет.

Більшість претендентів зацікавили вакансії, відтак вони заповнили відповідні анкети
та узгодили деталі щодо майбутніх співбесід з роботодавцем з питань працевлаштування.

Якщо вас цікавлять вакансії, зверніться у Тернопільську філію Тернопільського
обласного центру зайнятості за тел. (0352) 405852, 0673132266 або до рекрутерів
Тернопільського ОЦЗ (0352) 405851, 0635765756.

Довідка

Історія компанії BADER розпочалась ще 1872 року у німецькому місті Гьоппінген, де була заснована дубильня взуттєвої шкіри “Rosslederfabrik Otto Bader”. Згодом вона розширює спеціалізацію та займається також виробництвом шкіри для оббивки меблів. Власне, так і зародилась наша компанія, яка на сьогодні стала знаним виробником шкіри на світовому автомобільному ринку.

Виробництво побудоване на повазі до ремесла – від самого початку тут цінувались майстерні вміння та найкращі матеріали. Родина Bader, четверте і п’яте покоління якої управляє підприємством, і до сьогодні керується цими цінностями.

Компанія BADER налічує вже понад 12100 працівників на 5 континентах у 11-ти сучасних виробничих підрозділах. Щодня перетворюють понад 16 750 шкур великої рогатої худоби на автомобільну шкіру. На підприємствах виробляють шкіряні чохли для автомобілів та викрої, а також проводять дослідження, опрацьовують нові продукти й методи, створюють інноваційні проєкт та ідеї. За десятки років в компанії відбулось багато змін, однак пристрасть до шкіри залишається такою ж, як у далекому 1872 році.

Перейти до панелі інструментів