28.03.2024
Історії Жінки Здоров’я Новини

“Бути мамою ранньої пташки”. Тернополянка оголосила зворушливий конкурс до Дня матері

Конкурс з нагоди Дня матері, який відзначають 12 травня, оголосила тернополянка Світлана Гуменна у групі “Допомога від щирого серця” у соцмережі “Фейсбук”. Жінка розповіла свою історію, про те як народилася крихіткою – вагою 980 грамів. Світлана дякує своїй мамі і закликає мамусь діток, які народилися недоношеними, розповісти про своїх ранніх пташок.

“Маленька історія великої дівчинки”, – так назвала Світлана Гуменна  свою особисту розповідь.
– У далекому 86-му році, коли весь світ трусонуло радіацією Чорнобиля, першими червневими днями одній майбутній матусі ставало дедалі гірше, – пише тернополянка. – Вона боялася за те маленьке життя, яке носила під серцем. Її терміново відвезли до пологового 2 лікарні, де одного ранку на шостому з половиною місяці вагітності просто в туалеті майже вилетіло маля…Маля було крихітним і дароване Богом. Маля було вагою 980 грамів і ростом 28см. І цим малям була я. Мене назвали Світланою. Мовляв появилась на світ, як промінчик світла. Це невеличка передісторія до  #конкурсу “Бути мамою ранньої пташки”, який присвячений Дню матері і в подяку моїй матері – Марійці. Умови: ділимось фото і кількома словами про своїх ранніх пташеняток – недоношених малеч”.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі, потрібно долучитися до групи “Допомога від щирого серця” у “Фейсбук”. У коментарях написати свою історію. Буде три призових місця. Переможців визначатиме адміністрація групи у неділю, 12 травня за кількістю вподобань.

До слова, у конкурсі вже взяли участь десятки мамусь, які діляться фотографіями своїх крихіток і розповідають, з якою маленькою вагою народилися їхні дітки, як непросто було їх виходжувати, а зараз вони виросли здоровими та красивими! Ваша дитина прийшла на світ ранньою пташкою? Поділіться своєю історією у коментарях до статті.

 

Перейти до панелі інструментів