27.07.2024
Новини Оперативно

Людмила Марченко не має жодного майна – журналісти проаналізували декларацію нардепки, яку піймали на хабарі

Людмила Марченко

У грудні до суду направили обвинувальний висновок щодо екс-члена партії “Слуга народу”, депутатки Верховної Ради Людмили Марченко. Вона брала хабарі від чоловіків за можливість безперешкодно перетнути кордон України.

Журналісти видання “Телеграф” проаналізували електронну декларацію депутатки та знайшли у ній чудову деталь – Людмила Марченко не має власного житла. Востаннє про доходи вона прозвітувала у 2021 році. На цей час політик була забезпеченою людиною, адже отримала 495 тисяч гривень заробітної плати та ще 2500 гривень з банківського депозиту. Чоловік Людмили – Іван Марченко, який є ФОПом, заробив за рік майже мільйон (980 тис. гривень), також отримував зарплату від Тарасовецької птахофабрики (67 тисяч), і продав майно на 240 тисяч. А ще він є військовослужбовцем. Звідси 93 тисячі зарплати, 57 тисяч військової пенсії та 15 тисяч соцвиплат.

Хоча чоловік офіційно більше заробляє, Людмила Марченко має гроші у валюті – 30 тисяч доларів, 6100 євро та 122 тисячі гривень. При цьому Іван Марченко мав всього 6 тисяч доларів та кілька тисяч гривень.

Цікавий нюанс: Людмила Марченко не має жодного майна. Квартира, гараж, дві земельні ділянки та 2 автомобілі записані на її чоловіка.

Перейти до панелі інструментів