19.05.2024
Новини Промо

Чи може теплий одяг замінити термобілизну?

Кожен спортсмен знає, що холод не повинен ставати на заваді тренуванням. Для того щоб заняття спортом надворі при низьких температурах проходили комфортно, обов’язково необхідно підібрати правильне екіпірування. Для захисту ніг краще купити утеплені моделі взуття, для шиї та голови – шапку та горловик, а от щоб зберегти тепло тіла, ідеально підійде термобілизна. Таке екіпірування можна знайти чи не у кожного спортсмена та поціновувача активного відпочинку на природі, які займаються улюбленою справою просто неба навіть в осінній та зимовий сезони.

Які ж переваги термобілизни в порівнянні зі звичайним одягом? Більшість людей вважає, що таке екіпірування допомагає зігріти тіло при низьких температурах, хоча в дійсності основна його функція полягає дещо в іншому. Насправді ж термобілизна забезпечує необхідну терморегуляцію. Це означає, що вона не гріє, а зберігає тепло нашого власного тіла, а також запобігає перегріванню під час активних фізичних навантажень. На відміну від звичайних речей, цей одяг виготовляють зі спеціальних тканин, які добре відводять вологу з поверхні шкіри. Це в свою чергу не тільки забезпечує комфорт під час тренувань, але й гарантує сухість тіла, що є досить важливим фактором для запобігання переохолодженню. Наостанок варто зазначити, що термобілизна дарує справжню свободу рухів, адже вона досить еластична, крім того, Вам не треба надягати купу речей, щоб не замерзнути.

Останнім часом жіноча та чоловіча термобілизна отримала шалену популярність не тільки серед спортсменів. Її також часто використовують і у повсякденному житті, наприклад, на прогулянку засніженим парком. Якщо Ви плануєте купувати термобілизну, обов’язково зверніть увагу на декілька важливих деталей:

  • Обирайте екіпірування в залежності від того, у яких ситуаціях Ви плануєте його надягати. Сьогодні популярні бренди пропонують широкий вибір моделей для певних видів спорту, або ж для повсякденного використання.
  • Звертайте увагу на матеріал. Якісну термобілизну зазвичай виготовляють з тканин, які добре зберігають тепло і відводять вологу на поверхню. З цим завданням відмінно справляється нейлон, еластин, спандекс, поліестр, вовна та деякі комбіновані матеріали. Разом з тим у складі тканини не має бути бавовни, адже та добре вбирає вологу, тому швидко намокає, що може викликати переохолодження.
  • Обирайте термобілизну в залежності від температури при якій Ви плануєте її надягати. Занадто тепле екіпірування може спричините перегрівання організму.

На сайті інтернет-магазину Football World представлений широкий асортимент дитячої, жіночої та чоловічої термобілизни у різній комплектації. Тут Ви можете замовити екіпірування від найпопулярніших брендів спортивного одягу, таких як Reebook, Europaw, Select, Kelme, Adidas та інших. На віртуальній вітрині сайту представлені лише якісні товари, які задовольнять потреби навіть найвибагливіших покупців. Football World пропонує широкий вибір термобілизни у різноманітній кольоровій гаммі та на будь-який бюджет. Доставка товарів відбувається на відділення «Нової Пошти» у Вашому місті або до Ваших дверей.

Перейти до панелі інструментів