19.05.2024
Новини

“Скинь військовому “миколайчика” – тренеру з Кременця збирають 200 тис грн на рацію та прилад нічного бачення

У мирному житті тренер за стрибків на лижах, а зараз мужній захисник Владислав Скиба з Кременця дуже потребує нашої допомоги. Долучитися може кожен, – повідомляють у  Тернопільській обласній ДЮСШ з зимових видів спорту. 

“Друзі, ми неодноразово писали, що наш тренер зі стрибків на лижах з трампліна Скиба Владислав захищає Україну в лавах ЗСУ. Його дружина Іра Косяк відкриває збір на бінокуляр нічного бачення та рацію, які дуже потрібні зараз Владиславу. Просимо всіх небайдужих долучитися до збору, адже від наших захисників залежить наша перемога!

Іра Косяк: Цьогоріч до нашого сина вперше прийде Миколай і я б найбільше за все на світі хотіла, щоб саме таткові руки поклали подарунок від святого. Але вони зайняті не менш важливими справами на передовій.

Друзі, зима – найважчий період для всього фронту, бо день короткий, а ніч особливо небезпечна, тому я відкриваю збір для свого чоловіка на бінокуляр нічного бачення та рацію. Щоб його робота була ще ефективнішою і наступного року Влад був поруч.

Дякую вам за донат, поширення та будь-яку підтримку. Посилання на банку моно в шапці профілю. Повірте, маленькими кроками ми зможемо прийти до спільної великої мети:

5168752085393976 приват
4441111139235752 monobank. Посилання на банку.

 

Перейти до панелі інструментів