03.05.2024
Новини Оперативно

Снігу буде дуже багато: на Тернопільщині попереджають про негоду 2-3 грудня

сніг у Тернополі

Упродовж останньої доби на Тернопільщині випала велика кількість снігу, на трасах утворюються снігові замети. Це суттєво перешкоджає руху авто, хоч дороги і чистить велика кількість снігоприбиральної техніки. Негода ще протримається в області, адже Україною проходять активні атмосферні фронти.

Сьогодні у Тернополі та північній частині області ще падатиме сніг, особливо вночі. На півдні області може бути мокрий сніг та дощ.
На дорогах ожеледиця, температура повітря коливатиметься від 3 морозу до 2 тепла.

Завтра, 2 грудня, ожеледиця посилиться, вночі та зранку очікуються сильні опади – сніг, мокрий сніг, подекуди з переходом в дощ. Температура повітря складатиме від 4 морозу до 1 тепла, кажуть в Тернопільському обласному центрі з гідрометрології.

3 грудня до дощу та мокрого снігу доєднається ще й рвучкий вітер – до 20 метрів за секунду. Температура повітря складатиме від 0 до 5 градусів морозу. На дорогах буде сильна ожеледиця.

Нагадаємо, що на Тернопільщині серйозно готуються зустріти негоду – розгортають пункти незламності, екстрені служби краю працюватимуть у посиленому режимі.

Перейти до панелі інструментів