27.07.2024
Новини Оперативно

У Тернополі готуються до відімкнення теплопостачання

Тернополян закликають бути готовим до усього цієї зими, зокрема, й до відімкнення теплопостачання. Про це попереджають у міській раді та закликають максимально утеплити оселі, підготувати відповідний одяг і допомогти з цим самотнім сусідам.

“Дорогі тернополяни! Прошу вас бути максимально готовими до можливої відсутності теплопостачання у випадку критичної ситуації. Ворог безжалісний і потрібно бути готовим до найгірших сценаріїв. Завдяки нашій вірі в Збройні сили України та нашої готовності до зими — ми вистоїмо”, – каже міський голова Сергій Надал.

Тернополянам радять утеплити вікна та двері своїх домівок, просять допомогти утеплити квартири самотнім та людям з інвалідністю. Також нагадують подбати наперед про теплий одяг, ковдри та спальні мішки. У разі аварійної ситуації закликають не використовувати для обігріву газові плити та не призначені для цього прилади.

На випадок тривалої відсутності електроенергії та тепла, при низьких температурах у Тернополі, окрім пунктів незламності, є центри тимчасового перебування та проживання.

Перейти до панелі інструментів