29.04.2024
Воїни тилу Новини

Кременецька академія купила бус для потреб ЗСУ

Студенти та колектив Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка активно підтримують захисників від початку повномасштабного вторгнення. Для цього проводять благодійні акції, збирають гроші. Нещодавно на фронт вирушило авто, яке придбали за ці кошти. Долучилися і випускники, – розповіли у виші. 

“Перебуваючи у короткочасній відпустці у Кременці, викладач Кременецької гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка, а нині старший солдат однієї із бригад Кременецької територіальної оборони, діловод автомобільної служби логістики військової частини Віталій Галішевський замовив у колективу академії автомобіль у зв’язку з нагальною потребою в автомобільній техніці та для виконання бойових і службових завдань.

Завдяки коштам, зібраним колективом академії під час благодійних акцій та добровільним внескам працівників, студентів та випускників, нашим захисникам передали автомобіль VOIKSWAGEN TRANSPORTER Т4. Транспортний засіб доставила викладач Фахового коледжу Кременецької ОГПА ім. Тараса Шевченка Вікторія Якимович. Віталій Галішевський перевіз авто до місця призначення і воно вже працює у його бригаді, полегшуючи службу нашим кременчанам у нелегких умовах війни та прискорюючи нашу перемогу над жорстоким ворогом”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів