27.07.2024
Новини

“Один з найкращих моментів в житті”: тернополянин Влад Касіян став чемпіоном світу з кікбоксингу. Відео

Тернополянин Влад Касіян – чемпіон світу з кікбоксингу WAKO, – повідомляють в Управлінні молоді, спорту та іміджевих проєктів Тернопільської ОДА. Чемпіонат світу з кікбоксингу WAKO проходив з 17 по 25 листопада в Португалії, в місті Альбуфейра.

Як відбувалася боротьба, спортсмен розповів на своїй сторінці у соцмережі.

“У мене було 16 людей в категорії з різних країн світу. Провів 4 поєдинки. Суперники були з Ізраїлю, Казахстану, Азербайджану та фінал з Грецією.

Перший бій з представником Ізраїлю. З цим суперником я вже зустрічався на кубку світу де переміг його, також і тут мені вдалось впевнено його перемогти та пройти в 1/4.

В 1/4 мене чекав суперник з Казахстану. Дуже напружений та рівний бій. Але завдяки настановам та заряду від тренера вдалось перетерпіти та забрати своє.

В 1/2 боротьба з представником Азербайджану. Дуже досвідчений та непростий суперник.
Завдяки настановам тренера, правильному плану на бій та характеру перемагаю його та виходжу у фінал чемпіонату світу.

У фіналі мені протистояв спортсмен з Греції. На фінал вийшов максимально заряджений та з концентрований, права на помилку не було, на кону стоїть мрія і завдяки заряду та правильному настрою від тренера впевнено перемагаю та стаю чемпіоном світу з кікбоксингу WAKO.

Хотів би подякувати своєму тренеру @pasha_nws88 за те що він робить для мене це повністю його заслуга він зробив чемпіона світу. Також своїй спортивній сім’ї @uma_academy_te та шефу @bodya_myroshnychenko. Також безмежно вдячний @beluy_ms та @shaka88zulu за допомогу в підготовці. І дуже вдячний клубу «ПБК БАРС» @kickboxing_kryvbas_wako та тренеру @ivan__zinchenko_ за сильні збори та настанови в куті.

 

Один з найкращих моментів у житті! Момент чемпіонства! 10 років роботи, поту, крові, недосипання, нерви й ось він – фінальний гонг. І ти чемпіон світу”, – поділився Влад Касіян.

Відео зі сторінки Влада Касіяна у Фейсбук

Перейти до панелі інструментів