08.09.2024
Новини Оперативно

Вирішили, чи буде цьогоріч різдвяна ялинка у центрі Тернополя

Новорічна ялинка у Тернополі

Міський голова Тернополя Сергій Надал розповів, чи планують цього року встановлювати різдвяну ялинку на зимові свята у центрі міста. Про це він повідомив на своїх сторінках у соцмережах.

“Чи потрібна ялинка на різдвяні свята у Тернополі? Минулого року її не було. Я маю з цього приводу власну думку, але є діти – наші тернопільські діти, діти Героїв, які віддали життя на війні, діти Захисників, які зараз на фронті, і вони висловлюються за встановлення ялинки. Можливо через те, що минулого року їздили в сусідні міста, щоб побачити прикрашену ялинку. Можливо через те, що їм дуже потрібне різдвяне диво. І саме діти наших Героїв запропонували, щоб ця ялинка стала символом нашої майбутньої Перемоги, а маленькі тернополяни зможуть долучитися до прикрашання ялинки, власноруч зробивши разом з вчителями патріотичні іграшки”, – йдеться у повідомленні.

Коштів з бюджету обіцяють не витрачати

Мер Тернополя зазначив, що кошти на ялинку з міського бюджету витрачатися не будуть. Ялинка у міста є уже давно, гірлянди також. Кошти на електроенергію також не будуть витрачатися – їх візьмуть на себе небайдужі підприємці.

Якщо у місті вимикатимуть світло, ялинка теж не світитиметься.

Раніше “Терміново” розповідало, як змінювалась ялинка від 50-х і до сьогодні.

Фото – “Терен”

Перейти до панелі інструментів