18.05.2024
Новини Оперативно

У Бучачі нетверезий водій скоїв ДТП і втікав через ліс

Учора в Бучачі трапилася аварія, про яку повідомив активіст Роман Довбенко. Також він зазначив, що винуватець, начебто, уже не вперше скоює ДТП, перебуваючи у нетверезому стані.

“Щойно в Бучачі нетверезий водій вчинив ДТП та втікає через ліс! Цей пʼяний водій який сьогодні вчинив ДТП. 4 роки тому я його вже ловив…”, – йдеться у повідомленні.

 

На допис активіста відреагували у відділенні поліції № 2 м. Бучач ГУНП в Тернопільській області.

“Дякуємо Вам за небайдужість та громадську позицію! Факт ДТП прийнято та зареєстровано в інформаційно-телекомунікаційній системі «Інформаційний портал Національної поліції України» (журнал єдиного обліку) відділення поліції № 2 (м. Бучач) Чортківського районного відділу поліції ГУНП в Тернопільській області, за № 4563 від 14.11.2023 року. За вказаним фактом проводиться перевірка”, – зазначили у відділенні поліції.

Про ДТП та її обставини “Терміново” дізналося у пресслужбі поліції Тернопільщини.

“У Бучачі учора сталася ДТП за участю трьох авто. Як відомо на цей момент, в одного з учасників зламалося авто. Він попросив у товариша про допомогу, аби відтягнути зламаний транспортний засіб. Той під час руху не впорався з керування і вдарив припарковану машину. Після цього місце пригоди залишив. Наразі його розшукує поліція”, – розповіли у пресслужбі.

Summary
Перейти до панелі інструментів