09.05.2024
Новини Промо

Знайомимось з o’go: чому тут варто купувати

На правах реклами.  

18+ Наша продукція призначена для повнолітніх осіб, які споживають нікотин. 

Вітаємо вас у світі покупок та ексклюзивних можливостей! o’go — це не просто інтернет-магазин, це клуб однодумців, які мають свої інтереси, місце, де кожен зможе знайти те, що шукає. Для цього ви маєте зареєструватися на сайті та стати учасником o`go club, щоб почати накопичувати ХР – поінти, які можна обміняти на сертифікати, мерч, гаджети та інше.

Про o’go club і його переваги

Кожен, хто відвідав наш онлайн-магазин, відчуває особливу атмосферу спільноти однодумців. То ж розповідаємо, що це за сайт

o’go не просто інтернет-магазин, де можна зробити покупку. Це місце, де кожен користувач може стати частиною великої спільноти долучившись до o’go Club. Ось деякі з наших ключових переваг:

  • Наш асортимент продукції завжди актуальний для представлених брендів. Тут ви знайдете асортимент товарів на будь-який смак.
  • Сайт представляє виробника напряму, що гарантує  100% оригінальність товарів. Ваше задоволення – наш основний пріоритет.
  • Цінова політика o’go завжди прозора та актуальна. Всі ціни на сайті My o’go регулярно оновлюються, щоб надавати вам найкращі пропозиції.
  • Здійснюючи покупку в нас, ви отримуєте якісний товар з безкоштовною доставкою від 399 грн по всій Україні.
  • На всі наші товари надається гарантія. Також наша команда завжди готова допомогти вам в розв’язанні будь-яких питань щодо купівлі нашої продукції та аксесуарів.
  • На сайті o’go ви знайдете багато корисної інформації, яка допоможе вам зробити правильний вибір.
  • Ми піклуємося про ваш комфорт, тому пропонуємо актуальну карту продажу по всій країні.

Вибравши o’go, ви отримуєте не просто товар – ви отримуєте якість, надійність та відчуття належності до особливої спільноти.

XP від o’go club

Цінуючи своїх клієнтів, o’go club розробив спеціальну систему XP, яка дозволяє не тільки економити на покупках, а й отримувати додаткові переваги від співпраці з нами.

  1. Програма лояльності o’go club. Кожен користувач після реєстрації на сайті myogo.com.ua автоматично стає учасником  програми накопичення Experience Points. За активність у програмі  ви отримуєте певну кількість  XP. Їх можна  витратити, наприклад, на сертифікати, аксесуари, тощо.
  2. Приєднуйся до спільноти. Активні учасники, які регулярно здійснюють покупки та користуються сервісами, отримують спеціальні пропозиції та додаткові ХР від o’go club.
  3. Ексклюзивні можливості для учасників. Членам o’go club регулярно пропонуються ексклюзивні пропозиції та спеціальні можливості клубу, доступні лише для них.
  4. Знижки на популярні аксесуари. Накопичуючи  XP, ви можете отримати знижки на найбільш популярні та актуальні аксесуари в асортименті магазину.

Програма лояльності o’go club створена так, щоб кожен користувач відчував свою особливість та відданість бренду.

Перейти до панелі інструментів