18.05.2024
Новини

На Тернопільщині затримали водія під наркотиками, який перебував у розшуку

Під час вимірювання швидкості руху транспорту за допомогою лазерного приладу TruCam, на автодорозі М-30 Стрий — Ізварине, за перевищення швидкості патрульні зупинили автомобіль Skoda. З’ясувалося, що водій не лише був під дією наркотиків, а й перебував у розшуку, – повідомляють у патрульній поліції Тернопільщини.

Під час спілкування з водієм, поліцейські виявили в нього явні ознаки наркотичного сп’яніння. Інспектори запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння в найближчому медичному закладі, на що останній категорично відмовився.

Окрім того, під час перевірки інформації про особу згідно з базами даних, патрульні з’ясували, що громадянин обмежений в праві керування транспортними засобами та перебуває в розшуку.
Охоронці порядку повідомили про подію ініціатора розшуку та склали на громадянина адмінматеріали:

📌постанову за ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху більше як на 20 км/год) КУпАП;
📌протокол за ч. 3 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, стосовно якої встановлено тимчасове обмеження в праві керування транспортними засобами) КУпАП;
📌протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП та відсторонили від керування транспортним засобом.

Перейти до панелі інструментів