18.05.2024
Новини Оперативно

“Жодного злочину тут не бачу”: міський голова Чорткова відреагував на оголошену йому підозру

Сьогодні “Терміново” повідомляло про те, що міському голові Чорткова оголосили підозру. Посадовця підозрюють у неналежному виконанні своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що спричинило тяжкі наслідки. Йдеться про збитки понад 800 тис. грн. Згодом Володимир Шматько відреагував на звинувачення та оприлюднив відеозвернення на своїй сторінці у соцмережі. 

“По суті. У 2021 році на черговій сесії Чортківської міської ради 16 депутатів проголосували та затвердили проєкт землеустрою та технічну документацію щодо передачі у власність громадянам нашої громади семи земельних ділянок.

Справу порушили працівники поліції ще у 2021 році. Досі проводилося розслідування, здійснювався збір інформації та інше. І от учора вручили підозру в тому, що міський голова підписав рішення, яке прийняли з порушенням процедури, і таким чином допустив службову недбалість.

Жодного злочину тут, особисто я не бачу, депутати рішення прийняли більшістю. Роздута і сума збитків, яка фігурує у справі. Яка мета цього, я не розумію. Думаю, що до початку судових засідань ми з адвокатами підготуємо необхідні аргументи. І вірю у справедливе мудре рішення”, – зазначив посадовець.

 

Також Володимир Шматько звинуватив ЗМІ у поширенні неправдивої інформації, хоча першоджерелом є офіційні пресслужби поліції та прокуратури.

 

Перейти до панелі інструментів