26.10.2024
Новини

Півтора роки вважався зниклим: На Щиті повертається 24-річний Анатолій Карп з Тернопільщини

До батьківського дому на щиті повертається Карп Анатолій Миколайович, 31.03. 1999 року народження. Хлопець загинув ще на початку червня минулого року біля села Довгеньке Ізюмського району Харківської області. Весь цей час він вважався зниклим, повідомляють у Підгороднянській громаді.

“Загинув випускник спеціальності “Видавнича справа та редагування” Карп Анатолій 31.03.1999 року народження.
Хлопець загинув ще 3 червня 2022 року поблизу села Довгеньке Ізюмського району Харківської області, однак весь цей час вважався безвісти зниклим.
Ми світло вірили і сподівались, що Анатолій все-таки живий, але…”, – кажуть у Галицькому фаховому коледжі імені В’ячеслава Чорновола.
“Висловлюємо щирі співчуття батькам і рідним загиблого і просимо мешканців громади гідно зустріти нашого захисника, віддати йому шану та провести в останню дорогу.
Траурний кортеж з тілом полеглого прибуде у громаду завтра, 1 листопада. Живий коридор вшанування Героя починаємо формувати об 11:00, починаючи від нижньої зупинки в селі Підгородне, відтак через Почапинці до церкви Св. Онуфрія. Звідти траурна процесія вирушить до Великого Ходачкова”, – йдеться у повідомленні Підгороднянської ОТГ.
Перейти до панелі інструментів